Over

Cees van de Cappelle… aangenaam! Leuk dat je mijn website bezoekt. Met mijn schetsen neem ik je mee naar de mooiste plekjes in Nederland en daarbuiten. Geniet ervan!

Cees van de Cappelle

Sketch artist

Het verhaal...

In 2018 is het allemaal begonnen. Onze achtertuin was aan vernieuwing toe. Even een snel schetsje van onze wensen gemaakt voor ons gezin en voor Marnix, onze ‘vaste’ huisklusser. De enthousiaste reacties waren heerlijk om te ontvangen; ikzelf voelde mij tijdens het schetsen als een vis in het water. Het illustreren begon meer en meer te kriebelen.

Na de eerste schetsen op Instagram te posten, kwamen de reacties in een stroomversnelling. De stijl van tekenen van alledaagse, herkenbare stadsobjecten zoals huizen, gebouwen en tuinen raakt blijkbaar mensen. De vraag naar mijn schetswerk groeide en groeide….. inmiddels is het illustreren iets waar ik dagelijks mee bezig ben en met volle teugen van geniet. Geniet je mee?

Al het schetswerk staat in de webshop. En elke keer als je de webshop bezoekt zijn er weer nieuwe illustraties te zien. Het schetswerk is als artprint eenvoudig in een paar stappen te bestellen. In een gelimiteerde oplage; ik vind het belangrijk dat mijn werk uniek blijft.

Naast het artwork in de webshop maak ik ook illustraties in opdracht. Van bijvoorbeeld je huis, bedrijf, gebouw, tuin of ander object waar je iets speciaals mee hebt. Ik maak er een heerlijke illustratie van. Uniek want er is er maar een van gemaakt, voor jou! Onder het tabje ‘jouw eigen schets’ lees je alles over de mogelijkheden.

Veel plezier op de website van Cees Sketches. Bel of mail mij gerust wanneer je vragen of speciale wensen hebt, het resultaat is altijd iets verrassend moois!

Cees Sketches In de Media

Interview - 11 april 2021

Cees schetst Amersfoort: ‘Ineens wilden mensen mijn tekeningen kopen’Door Melt Pels

Interview - 17 april 2021

ONVERWACHT SUCCES VOOR AMERSFOORTSE CEES MET ZIJN SCHETSEN: “MIJN DROOM IS UITGEKOMEN”

Door Mirthe van der Heide

Live festival - september 2020

Cees Sketches maakt een kunstwerk in het Delftse Agnetapark. Cees schetst niet zomaar. Cees schetst de wereld misschien nog wel mooier dan hoe jij en ik hem door eigen ogen kunnen zien.